Havmannutstillingen 2017

Sted:   Rana Museum
Dato:   10.06.2017 kl. 00:00 - 10.08.2017 kl. 00:00

Mette Grindstad Fyen vokste opp i Mo i Rana  og er nå bosatt i Skien. Vi er glade for å få henne hjem til Mo for å være årets havmannkunstner.
Hun er utdannet som lærer og er musiker, med fortid i bl.a Amtmandens Døtre. Er nå kunstner på heltid.

Hun maler både i olje og akryl,ofte på store lerret og på håndlaget papir. Hun arbeider også med monotypier og collage.
Motivene kretser ofte rundt det nordnorske landskapet; båten,husene,havet,himmelen og lys. Andre tema, som skjøre krukker og ulike former, er også i fokus.
Hun inspireres av musikk,utstillinger, natur, mennesker, indre og ytre opplevelser og stemninger.

Arr: Rana Kunstforening