I AM HOT FOREVER // I AM NOT FOREVER

Sted:   Tromsø Kunstforening
Dato:   12.05.2012 kl. 00:00 - 03.06.2012 kl. 00:00

Vi ser frem i spenning og glad forventning til avgangsutstillingen fra et nytt kull Bachelorer fra Kunstakademiet i Tromsø!
-
Den årlige avgangsutstillingen har allerede blitt en tradisjon og en publikumsfavoritt. I år uteksamineres det tredje kullet studenter fra kunstakademiet; ni nyutdannede kunstnere som viser resultatet av tre års intense studier i Tromsø. Og det er jo en uovervinnelig kombinasjon: det ungdommelige vågemotet, de utvalgte og raffinerte impulsene fra den internasjonale kunstscenen akkurat nå og omkring det hele kunstforeningens ærverdige gallerirom.
-
På åpningsdagen kan publikum vente seg et mangfold. Her er foto, skulptur, installasjoner, videoer, musikk og også flere performancer av svært ulike slag. Tematisk går spennet fra reindrift til bydeler i Oslo, fra bokhandel til ungkarsreir, fra skjøre betongskulpturer til levende monumentalskulptur, fra friidrettsbane til hasjlounge (røykfri). Publikum anmodes om å ta med kompass, gode sko og være forberedt på uteliv. Avdukingen av bachelorutstillingen 2012 blir en uforglemmelig kunstopplevelse!
-
Årets Bachelorer er:
Camilla Fagerli
Hans Christian Van Nijkerk
Ingrid Bøe Sørensen
Linn Horntvedt
Marie Askeland Gundersen
Matti Aikio
Miriam Haile
Sigurd Gurvin
Sjur Nyvold
-
Velkommen til åpning lørdag 12. mai kl 13.00
Utstillingsperiode: 13. mai – 3. juni
Onsdag – søndag kl 12 – 17
-
Illustrasjonsdesign: Shameer Nyland Ali


Tilbake

Aktivitetskalender

Nyhetsbrev

 

Bestill nyhetsbrev fra Norske Kunstforeninger

Norske Kunstforeninger – Besøk: Kongens gate 2, 5. etasje – Post: Postboks 477 Sentrum, 0105 Oslo – Telefon: 22 42 20 35 – E-post: post@kunstforeninger.no